Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Sose hittem volna, hogy a bőr így védekezik a rádiófrekvencia ellen…

Nem tudom, hogy használsz e rádiófrekvenciás gépet, akár testre, akár arcra, de ha igen, akkor most adok egy jó tippet, hogy hogyan magyarázd el a vendégeidnek, hogy hogyan hat a bőrére a rádiófrekvenciás kezelés.
Én is mindig csak magyaráztam a technikai hátterekről, meg a sok érthetetlen, unalmas “hullámokról”, amikor is egyszer csak az egyik neves orvosi eszközöket gyártó cég mérnöke elmagyarázta nekem:

“A rádiófrekvenciás kezeléseknél a bőr védekező reakcióba lép, pont úgy, mint a napsugárzásnál. Ahogy a napfényre bőrünk pigmentálódással védekezik (tehát lebarnul), úgy a bőrünk a rádiófrekvenciára pedig kollagéntermelődéssel védekezik. Elkezdi felserkenteni a kollagéntermelődést, elkezdi növelni, kitölteni az állományt, így kitöltve azokat a régóta üres helyeket is, amiket kívülről úgy ismerünk: Ráncok.”

Ahogy a barnulásnál is, egy alkalom napozással barnulhatunk, de könnyen lekopik. A tartós eredményhez többször kell napra menjünk. A tartós ránctalanításhoz többször kell rádiófrekvenciás ránctalanításra/bőrfeszesítésre járni.
De ami a legjobb, hogy ha helyes gépet választunk, akkor a rádiófrekvenciás kezelés is lehet olyan, mint a napsütés, egy napozás, illetve egy kezelés után is (lebarnulhatunk) fiatalodhatunk.
Akár egy rádiófrekveenciás kezelés után is elképesztő és döbbenetes ránctalanító hatát érhetünk el, csak jól kell gépet választani.

Ha még nem ismered, bemutatom, hogy melyik géppel lehet ezt elérni:
A  BBS-28 Thermage gép egy speciális mátrixpontos rádiófrekvencia, mely a bőr összes rétegében képes a kollagéntermelődést kiváltani, ezáltal azonnali látványos bőrfeszesítést elérve.

Ha kíváncsi vagy a gépre és megnéznéd élőben, akkor ezt most élőben egy ingyenes, gyors bemutatón megteheted. (nem mellesleg ha eljössz a bemutatóra ott meg is veheted a gépet ha tetszik, illetve csak a jelenléted miatt is értékes ajándékokkal leszel gazdagabb 😉

Katt ide Jelentkezz az INGYENES BEMUTATÓRA ezen a linken 

Vagy nézd meg a gépet interneten és ha tetszik, akár rendeld meg most azonnal:

Katt ide, ha megvennéd a gépet most rögtön

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273