Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Hogyan tudod gyorsítani a kavitációs, lipolézeres, zsírfagyasztásos, vagy egyéb zsírbontó kezelések hatását?

ÍGY TUDOD MEGTENNI:

Az anyagcsere gyorsítása

Az anyagcsere
Anyagcserének nevezzük azokat a folyamatokat, melynek során a testünkbe bevitt tápanyagokat feldolgozzuk: a hasznos tápanyagokat felhasználja a szervezetünk, míg a felesleges, vagy káros anyagokat eltávolítja. Ezek alapján különítjük el az építő (anabolizmus) és lebontó (katabolizmus) folyamatokat. Ez a két folyamat egymással összekapcsolódik, és egyensúlyban kell lenniük.
Méreganyagok kiválasztása
Az anyagcsere folyamatok során a fel nem használt anyagokat még egyszerűbb végtermékekre bontja a szervezet, melynek során energia szabadul fel. Ezek közé a folyamatok közé tartozik a zsír zsírsavakká történő lebontása, valamint a máj és izmok fehérjéinek lebontása is.
Az anyagcsere gyorsaságát befolyásoló tényezők:
– életkor (30-40 év felett évente 5%-al lassul az anyagcserénk. Ez a szám ülő munka esetén még nagyobb)
– nem (férfiaknál ált. magasabb)
– testösszetétel ( testzsír% és izmok mennyisége)
– genetikai adottságok

Tehát az anyagcserénk gyorsasága attól függ, hogy milyen gyorsan tudjuk elégetni a felszabadult energiát. Ezt a folyamatot egy-két „trükkel” akár fel is gyorsíthatjuk.

1. Étkezés
A hasznos tápanyagokban és rostokban gazdag táplálkozás hozzájárul a megfelelő anyagcseréhez, valamint a napi többszöri, kis étkezéssel is fent tudjuk tartani a gyors anyagcserét. Ha ritkán étkezünk a testünk raktározni kezd, ezáltal lassul az anyagcsere, valamint túl sok méreganyag fogyasztásával tovább lassul a folyamat.

2. Testmozgás
Mozgás során növelhetjük az izomtömegünket is, és mivel a több izom több kalóriát igényel, gyorsabb is lesz az anyagcserénk. Ebben az esetben nem hatalmas izmok építéséről van szó, hanem csupán a karbantartásukról. Mindezek mellett mozgással serkenthetjük a méreganyagok távozását, sőt, edzés után (intenzitástól függően) az anyagcserénk még pár óráig nagyon pörög.

3. Víz
Az anyagcsere folyamatokból származó méreganyagokat megfelelő mennyiségű víz nélkül nem tudja kiválasztani a szervezetünk, így azok lerakódhatnak. Naponta minimum 3 liter víz elfogyasztása ajánlott.

4. Szaunázás
A meleg hatására fokozódik a belső elválasztású mirigyek működése és a bőrön át távoznak a salakanyagok, a kitágult pórusokon keresztül, így a fokozott izzadás is segíti a méregtelenítő folyamatokat.

5. Teák
Különböző gyógynövény teákkal szintén gyorsíthatjuk az anyagcsere folyamatokat. A menta tea javítja az emésztést, a csalántea tisztítja a vért, a gyömbértea serkenti az izzadást a bodzavirág és máriatövis méregteleníti a májat, a zsurló, nyírfalevél valamint a citromfű pedig remek vízhajtó.

6. Nyirokmasszázs
A nyirok vizet, fehérjéket és egyéb anyagokat juttat a szövetekből a véráramba a nyirokcsomókon áthaladva. Ezek a salakanyagok a véráramon áthaladva jutnak el a májba és vesékbe ahol kiválasztódnak. Nyirokmasszázs segítségével ezek a folyamatok a többszörösére gyorsíthatóak. A masszázsnak köszönhetően aktiválódik az immunrendszer, javul az izmok, az ízületek és a belső szervek vérellátása és méregtelenítése, valamint a sejtek anyagcseréje, gyorsul a felhalmozódott méreganyagok kiürülése. Ezáltal nem csak az anyagcserénket gyorsíthatjuk, felvehetjük a harcot a narancsbőrrel, de egyéb gyulladásos folyamatok gyógyítását is segíthetjük.

EBBEN AMÚGY MI IS TUDUNK SEGÍTENI: NÉZD MEG A NYOMÁSTERÁPIÁS NYIROKMASSZÁZS GÉPÜNKET ITT:

https://fogyasztogepek.hu/products-page/fogyasztogepek/bbs-7007-nyomasterapias-hullammasszazs-gep/

BBS-7007 Nyomásterápiás hullámmasszázs gép

BBS-7007 Nyomásterápiás hullámmasszázs gép

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273