Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Karácsonyi tippek a kellemes hangulatért

Hamarosan itt a karácsony és mindenki elkezd szépen lassan lázban égni. Akár idegeskedik a vásárlások miatt, akár készülődik arra a sok finomságra amit ő készít el a nagy- vagy kiscsaládnak, vagy éppen ő fog elfogyasztani a rég nem látott szerettei között 🙂

Egy a lényeg, előbb utóbb senki sem tud szemet hunyni a karácsonyi hangulat felett. Eluralkodik mindenkin.

Ne legyünk ennek a hangulatnak az ellenségei. Olyan kiábrándító tud lenni, amikor valaki buligyilkos. A buligyilkos embereket senki sem szereti. Talán egy-két ember viccesnek tartja, vagy szórakoztatónak, vagy épp szimpatikusnak a karácsonyi hangulat buligyilkosait, de a többség igenis hangulatot akar.

Ne legyünk negatívak, az sosem sül el jól, ha bejön hozzánk egy vendég akkor adjuk meg neki, amit úgysem tud kivédeni egy idő után. A meleg, meghitt, szeretetteljes karácsonyi hangulatot.

Hogyan tehetjük mindezt gyorsan, könnyen és költéghatékonyan?

Tippek:

– Otthoni nem használt fagyöngy, girland, mini mű-karácsonyfa, illetve égősor használata (vagy: Amit otthon a fára tennél, azt dec 23-ig tedd ki részint a szépségszalonodban és ha végeztél az utolsó vendéggel, akkor leszeded és irány haza vele 🙂
– Fahéj és Alma keveréke. Ennek illatát elő tudod varázsolni pár száz forintos illóolajokkal. Ha van illóolajos mécsesed, az nagyszerű, ha nincs, akkor csepegtess olajat egy kis pohár vízbe és tedd azt a radiátorra.
+ olcsó ötlet még a felszeletelt narancsok radiátorra tétele, melyből később akár még remek dísz is maradhat jövőre 😉
– Ha nincsenek felesleges díszek, égősorok, girlandok, akkor kérdezd meg a rokonaidat, barátaidat, hogy nincs e nekik nem használt kiegészítőjük.
– Ha nincs senkinek és nem akarsz nagyon sokat költeni, akkor menj el a XIII. kerületben lévő Budapesti Virágpiacra, ahol 18:00 után 500 forintért beléphetsz és 2 órán át nézelődhetsz a karácsonyi kiegészítőket kutatva, amiket itt a bolti árhoz képest szó szerint féláron meg tudsz venni.
– Kínáld a vendégeidet szaloncukorral. Nem nagy költség, de nagyon szép gesztusnak veszik és bizonyított kutatási adatok szerint növelik a borravaló mértékét 🙂
– És egy extra tipp a prémium szolgáltatás kedvelőinek: Főzz le forralt bort minden reggel és egy termoszban egy karácsonyi terítős kis részen kínáld meg vele vendégeidet, akik bejönnek hozzád egy kezelésre, hogy a kezelés alatt is élvezhesse az advent mesés hangulatát.

Ha még van ötletetek, szívesen várjuk azokat az info@fogyasztogepek.hu email címre, vagy írjatok nekünk facebook-on,

Vagy ha már megvan a karácsonyi hangulat és szívesen megosztanád azt velünk, akkor küdj egy képet a végeredményről 🙂

Karácsonyig még hallatunk magunkról 🙂

De addig is Sok sikert és visszatérő vendégeket 🙂

 

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273