Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

5 dolog amit tudnod kell, mielőtt kavitációs zsírbontó gépet veszel!

Kavitációs zsírbontó gépet vennél? Ezekkel jó ha tisztában vagy vásárlás előtt!

Ha zsírbontás, akkor nincs is jobb, mint a kavitációs zsírbontás.
Egy egyszerű, de mégis nagyszerű eljárás ez és bárki alkalmazhatja.
Gyakorlatilag elmondható, hogy alapkövetelmény egy kavitációs zsírbontó gép egy olyan szépségszalonban, ahol komoly mértékben szeretnének zsírbontással, körméret csökkentéssel, illetve alakformálással foglalkozni.

De vásárlás előtt jó, ha tisztában vagyunk néhány dologgal, nehogy megtévesszenek a hirdetések és tévhitek, akár pozitív, akár negatív irányba.

Tények és tévhitek a kavitációs zsírbontó gépekkel kapcsolatban:

5 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL, MIELŐTT KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ GÉPET VESZEL:

“Azonnal hat a kavitációs zsírbontás” – Ez nem igaz. Legalább 2-3 alkalomnak el kell telnie, mire valós mérhető eredmény születik a zsírbontás tekintetében. (Az első alkalom után is mérhető esetlegesen eredmény, de az csupán az adott területen létrejövő vízvesztés miatt van, nem effektív a zsírbontás miatt)

“Nem lehet használni 3-4 cm zsírréteg alatt” – Ez részben igaz. Ugyanis régen, amikor még szabályozatlanok voltak a kavitációs gépek, fent állt az a probléma, hogy a kavitációs ultrahang esetlegesen elér a csontokig, aminek hatására hosszú távon csontritkulást tud okozni. (ez még nem bizonyított, de ettől tartottak az orvosok). Megoldás: Keressünk olyan gépeket, melyeknek állítható erőssége van, így bátran lehet azokat használni kisebb zsírrétegű felületen is. Ma már gyakorlatilag az összes újonnan forgalomba helyezett gépnek állítható az erőssége.

– Válasszuk olyan gépet, ahol a garancia nem csupán a gépre, de a kezelőfejre is vonatkozik. Sok cég játszadozik azzal, hogy ad 1 év garanciát a gépre és 3-6 hónapot a kezelőfejre. Ezt azért csinálják, mert a kavitációs kezelőfejben mozgó alkatrész van, egy membrán, ami esetlegesen tönkre mehet és ezért már nem akarják vállalni a felelősséget. Olyan forgalmazót keressünk, ahol teljes körű garancia van.

– Hány kHZ-es kavitációt vegyünk? – Manapság az általános, kiváló hatékonysággal bíró és mindenhol elterjedt kavitációs zsírbontó fejek 40kHz-esek. Ha ezt választjuk, nem nyúlunk félre.

– “Ha nem megy át a szökőkút teszten, akkor nem jól kavitál?” – De igen – ettől nem kell félni, a szökőkút tesztnek nincs köze a hatékonysághoz! A szökőkút teszt a régi kavitációknál volt érdekes, a mai kavitációs zsírbontó fejek nem feltétlenül mennek át a szökőkút teszten, ettől függetlenül igen látványos eredményeket lehet velük elérni.

+ És plusz egy hasznos info: Nem kell kozmetikus végzettség, hogy használhass/üzemeltethess/kezelhess ilyen géppel.

Egy biztos, a fenti szempontokat mindenképp figyelembe kell venni a vásárlás döntése előtt.
De a vásárlást csakis javasolni tudom bárkinek, aki igazán hatékony zsírbontó gépet szeretne vásárolni.

Ha nem bírsz magaddal és máris vennél egy gépet, akkor a fenti szempontoknak teljesen megfelelve bátran válassz egyet az alábbi gépeink közül:

BBS-41 Kavitációs Zsírbontó gép

BBS-602 5in1 Kavitációs zsírbontó, Rádiófrekvenciás arc- és testbőr feszesítő gép

BBS-2.03 3in1 Kavitációs Zsírbontó, Lipolézeres Zsírbontó és Rádiófrekvenciás bőrfeszesítő gép

Minden gépünkre 2 év teljes körű garancia van.

Amennyiben még gondolkozol, vagy nem tőlünk vásárolsz gépet, akkor is emlékezz a fent említett szempontokra és tényezőkre, hogy helyesen dönthess 🙂

Sok Sikert és Visszatérő Vendégeket!

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273