Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

3 apró dolog, amitől több borravalód és a több vendéged lesz!

Mindegy, hogy kozmetikád van, vagy csak  alkalmazottként dolgozol egy testkezelő szalonban.

Mindegy, hogy fodrász vagy, vagy körmös, vagy személyi edző, vagy aerobik edző… mindegy.

Ha a szolgáltató iparban vagy, ha emberekkel dolgozol full-kontaktban, akkor van 3 olyan alap dolog, melyeket ha következetesen, változtatás nélkül minden egyes alkalommal megteszel, akkor nem csak hogy sokkal-SOKKAL több borravalót fogsz kapni majd, de egyre több és több lesz az aki ajánl téged és egyre garantáltabb lesz a vásárlói hűség, tehát a ragaszkodás hozzád.

Nézzük is meg gyorsan, hogy mi is ez a 3 apróság:

– MOSOLYOGJ MINDIG – Bármilyen kedved is van, mindig mosolyogj, mert az a jele a barátságnak, a nyitottságnak, az elfogadásnak és a szívesen látásnak. Ha duzzogsz, szar napod van, vagy csak simán nem bírod a betérő vendéged (van ilyen, ez van) és ez kiül az arcodra… nos azt a vendég mindig megérzi és ha nem is személyes támadásnak veszi a fanyarú képet, amit vágsz hozzá, akkor is rossz lesz a rezgésed, rossz lesz a hangulat körülötted és nem igazán fog akarózni sem visszajönni hozzád, se másnak ajánlani. Pláne nem nagy borravalót adni.  Gondolj csak bele… Bunkó pincérnek szívesen adsz borravalót?

– KÉRDEZZ MINDIG – Az emberek imádják ha kérdezik őket. Ezt most megismétlem: AZ EMBEREK IMÁDJÁK, HA KÉRDEZIK ŐKET!
A legjobb ha a vendég személyes álláspontjáról, nézőpontjairól érdeklődsz (persze kerüld a tabu témákat, mint a politika, vallás, sex, drogok, hacsak ő fel nem hozza, de akkor is légy pártatlan kérdező), de ha kényelmetlen akkor kérdezheted bármiről, amivel foglalkozik, vagy ami a hobbija, munkája, stb… Alapvető emberi tulajdonság, hogy az érdeklődés szimpátiát szül. Aki szimpatikus, ahhoz pedig jó visszamenni.

– ADJ APRÓ AJÁNDÉKOT – Ez lehet egy tea, egy darabka csoki, egy kiegészítő 5 perces arcmasszázs, bármi. Ismerek olyat, aki azért jár egy kimondott kozmetikushoz gyantáztatni, mert ő 2-3 percet bemasszírozza a nyugtató olajat masszázs után, míg a többiek csak felkenik. Ennyi, Ennyin múlik. Egy apró figyelmesség, amit más nem ad meg. Búsásan honorálni fogják. Csináltak egy felmérést, ahol kimutatták, hogy azok a pincérek, akik ajándék apró csokoládét adtak a számlához, 70%-al!!! nagyobb borravalót kaptak.
De vigyázz! ne változtass az ajándékon, mert amikor legközelebb visszamegy már számítani fog rá és csalódott lehet  ha visszatéréskor nem kap semmit, vagy épp olyan ajándékot kap, aminek nem örül annyira.

Tartsd be ezt a 3 tippet és garantálom hogy 1-2 hónapon belül növekedni fog a borravalód, a vendégeid száma és a kereseted is!

Sok Sikert és visszatérő vendégeket!

Kovács Gergely

Beauty Solutions & Beauty Body System

Elégedett vendégek a visszatérő vendégek

 

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273