Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Vedd körbe magad ezekkel az emberekkel

Madarat tolláról, embert barátjáról.
Szokták mondani…
Jópofa mondás, de mögé tekintettünk e már valaha?

madarat tolláról, embert barátjáról

Ez annyit tesz, hogy Te azon emberek átlagát teszed ki, akikkel körbe veszed magad.
Az értékrended, az anyagi helyzeted, a leendő anyagi helyzeted, a céljaid, a világod… hozzávetőlegesen a körülötted élő emberek (nem csak a családra kell gondolni, hanem még a munkatársakra, klub-társakra, iskolatársakra, vendégekre, is. stb…) átlagát teszik ki.
Mivel a körülötted lévő emberek jelentik számodra a világot, melynek megvannak a maga normái, értékei, jól meghatározható céljai, életmódjai, stb.
Egy pillanatra gondolj csak bele, hogy milyen céljaid vannak az életben?

Az ember gyorsan rájön amikor ezeket átgondolja, hogy a céljai, sőt az érdeklődési köre és az utazási, étkezési, vásárlási szokásai nagyjából körülírhatóan megegyeznek a körülötte élő emberekével.
Tehát minden ember nagyjából olyan, mint azok akik őt körülveszik.
Nos, ennek az információnak a birtokában 2 féle embert tudunk megkülönböztetni.

1 – Az az ember, aki azt mondja, hogy neki “ezt dobta a gép“, meg a “családját nem választhatja meg az ember“, meg az “én ide születtem“, meg a “anyám is ezzel foglalkozott, az ő anyja is…“, “apám is ezzel foglalkozott, az ő apja is…
… szóval azok akik elfogadják azt, ami körülveszi őket és elfogadják azt, hogy számukra az az élet, illetve környezet, ami megrendeltetett.

2 – Az az ember, aki ugyan elfogadja, hogy milyen környezetben van az aktuális pillanatban, de hajlandó változtatni ezen és nem csupán sodródni az árral, hanem új barátokra, új társaságra, új inspiráló-, motiváló környezetre szert tenni, új vendégeket bevonzani. Az az ember, aki hajlandó lépéseket tenni azért, hogy változtasson  azon a környezeten, amiben él.
Ez az az ember aki lépéseket tesz azért, hogy fejlődjön, hogy jobb környezetben éljen és ezáltal jobban éljen.
Nem a családodat kell lecserélni. Nem ezt mondom.
Hanem azt, hogy tegyél meg mindent, hogy olyan emberek társaságában élj (továbbképzések, hobbik, kulturális programok, társaságok, egyesületek, stb.), akikre hasonlítani akarsz, akiknek az élete egy cél lehet számodra.
Így egy idő után ugyanezen emberekre fogsz te is hasonlítani, bevonzod ezeket az embereket, bevonzod az új lehetőségeket és a számodra kedvesebb életet.
Erről a témáról rendkívül hosszan lehet beszélni, de röviden egy példa:

Ha jobban szeretnél keresni,
– akkor menj el olyan továbbképzésekre, amikre olyanok járnak, akik többet keresnek a te szakmádban, mint te.
– akkor vegyél olyan gépeket, amikkel valaki más jobban keres mint te.
– akkor add el olyan közönségnek a szolgáltatásaidat, akik képesek megfizetni azt az árat amit te megállapítottál
– akkor cseréld le a helyedet egy jobb helyen lévő helyiségre. (például ha egy panel ház aljában vagy a külvárosban, akkor a panel ház lakóit tudod bevonzani., viszont ha  például az 5. kerületben vagy, vagy egy felkapott plázában vagy, akkor az ott lévő minden bizonylatban fizetőképesebb közönséget fogod bevonzani.**)
** Én is éltem nagyon nagyon sokáig panelben, nem ítélek el ott senkit, csupán demográfiai tény, hogy kevesebb az ott élők átlag jövedelme.

Szóval tedd meg az első lépéseket, vagy legalább is tegyél meg legalább egy lépést, hogy közelebb kerülj azokhoz az emberekhez és ebből kifolyólag ahhoz az élethez, amire igazán vágysz.

Sok sikert és visszatérő vendégeket!

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273