Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Miért a szeptember a legjobb idő, hogy zsírbontásra csábítsunk be vendégeket?

Miért is a szeptember a legjobb idő, hogy zsírbontásra csábítsunk be vendégeket?

Alapvetően azt gondolnánk, hogy ez az időszak az, amikor vége a nyárnak, az emberek elkezdik felvenni a többnél több ruhát, a több és több réteget és le sem veszik ezeket egészen május-júniusig. Szóval ha ennyi ideig takarva vannak, amikor minek kéne pont most elmenni bármifajta zsírbontó kezelésre, vagy bőrfeszesítésre?

Íme a válasz:

Ha az emberek nyárig várnak a zsírbontással, fogyással, mert hogy odáig ráér, mert úgyis takarják a ruhák, akkor mi lesz nyáron? Kapkodva tűzoltás, ugye? Kicsit talán hasonlítva az idei leköszönt nyárra, vagy valljuk be, teljes mértékben megfelelve annak.

Május végén, június elején őrült mód csörög a telefon, mindenki zsírbontásra akar jönni, mindenki 1 hónap alatt akar csodát, mert júliusban, meg augusztusban megy nyaralani és meg akar szabadulni egy adag extra feleslegtől.

De mindenki tudja, hogy ez nem megy. 1 hónapa alatt, de 2 hónap alatt se lehet komolyabb csodát művelni.

Ha valaki jól akar nyárra kinézni, azt akarja, hogy ne fájjon a feje amiatt, hogy jól mutat e, vagy éppenséggel jól takar e a bikini, vagy  a fürdőruha, akkor jó előre gondolkoznia kell. Ha most elkezdi szeptember/október fordulóján a testkezeléseket. Ha most elkezd kavitációra, kriolpiolízisre, lipolézerre, cellulitmasszázsra, hullámmasszázsra, rádiófrekvenciás bőrfeszesítésre, vagy bármilyen testformáló kezelésre járni, akkor ha kitartóan és következetesen jár a kezelésekre, akkor döbbenetes változások lesznek rajta a következő nyárra.

De ahhoz most kell elkezdenie. Nem instant 2 havi zsírbontás az, ami maradandó eredményt hoz, hanem ha belátja a vendég, hogy stratégiára van szükség. hosszú távú stratégiára, hónapokig kell kezelésre járni és annak meglesz az eredménye. Ha csak gyors 4 hetes tűzoltást csinál, annak már ismeri az eredményét.

Most gondolkozzon előre. A jövő nyári lapos hasért idén kell megdolgozni.

Ha nyárra eredményt akarunk, nyár előtt kell dolgozni érte.

Ezt tudatosítsuk a vendégben.

És ha erre at mondja, hogy jó, majd októbertől, vagy jó, vagy majd karácsony után, akkor  emlékeztetni kell a következő remek mondásra:

“A valamikor nevű út a Soha nevű városba vezet.”

Szóljatok minden vendégnek, hogy ideje elkezdeni dolgozni a jövő nyári alakján!

 

Sok Sikert és Visszatérő vendégeket!

Beauty Solutions & Beauty Body  System

Nincs még testkezelő géped? Vagy akarsz egy új fajtát is? Nézz körbe testkezelő gépeink között az alábbi linken:

klikk ide

 mostjovonyar

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273