Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Így magyarázd el a vendégnek az Anti-Aging kezelések lényegét. Melyik kezelés, hogy működik?

Így magyarázd el a vendégnek az Anti-Aging kezelések lényegét.

Ha már csinálsz Anti-Aging kezeléseket, vagy akár csak testen végzel bőrfeszesítő kezeléseket, akkor biztosan belefutsz, vagy belefutottál már egy olyan pillanatba, amikor a vendég megkérdezte: És ettől miért lesz feszesebb a bőröm?
Ha ilyenkor csak összefüggéstelen mondatokban hablatyolunk valamit, azt a vendég könnyen felkészületlenségnek, vagy hozzá nem értésnek titulálhatja és lehet, hogy legközelebb inkább olyan helyre megy ilyen kezelésre, ahol el is tudják neki magyarázni.
Mert aki nem tudja elmondani mit csinál, az nem ért igazán ahhoz amit csinál.
Ez lehet, hogy nem így van, de a vendég igenis ezt fogja magában gondolni,
De te csak azt fogod rajta látni, hogy enyhez zavartsággal néz rád bután, ahogy keresed a szavakat.
Valahogy így:

Ha ezt meg akarod előzni, akkor jobb ha felkészülsz a kezelésből, amit adsz.
Nézzük a legismertebb ilyen kezeléseket:

Mezoterápiás Anti-Aging**
Ebben az esetben a Mezoterápia gyakorlatilag áramot vezet, mikroáramot a bőrbe, aminek megnyílnak a pórusai az áramütés hatására, pont úgy mintha egy villám csapna a földbe, ami egy ponton szétnyílik a villámcsapás következtében.
Ekkor ami a bőrfelszínen van hatóanyag az beesik a “villámcsapás kreálta árokba”, a nyitott pórusokba, így bejuttatva bármilyen hatóanyagot a bőr belsőbb rétegeibe! Bármilyet!
Hasonló elven működik az ultrahang is, de az ennél gyengébb eredményű.
Szeretnél ilyen gépet?
Tekintsd meg itthttps://fogyasztogepek.hu/products-page/product-category/bbs-mezo-49-tu-nelkuli-mezoterapias-anti-aging-gep/
Ultrahangos kezelés*
Az ultrahangnál lökéshullámok kapcsán jönnek létre ezek a pórusnyílások, hasonló hasonlattal az előző példához, mintha ez esetben földrengés lenne.
Szeretnél ilyen gépet?
Tekints meg gépünket itt Testkezelésrehttps://fogyasztogepek.hu/products-page/product-category/bbs-41-40-khz-es-kavitacios-zsirbonto-gep/
Tekints meg gépünket itt Arckezelésrehttps://fogyasztogepek.hu/products-page/product-category/bbs-628-professzionalis-arc-ultrahang-gep-2-fele-ultrahang-fejjel/
Rádiófrekvenciás kezelés***
A Rádiófrekvenciás kezelésnél nincs pórusnyitás, nem nyílik meg a bőrfelszín. Itt nem érdemes hatóanyagot használni, ugyanis ebben az esetben maga a gép, illetve a rádiófrekvenciás kezelés váltja ki az anti-aging hatást.
Ez esetben egy elektromágneses hullámzás jön létre a kezelt területen, aminek hatására a bőr felsőbb rétegeiben felserken a kollagéntermelődés. Ennek oka az, hogy a bőr az elektromágneses hullámzásra, vagyis köznyelven a rádiófrekvenciás kezelésre védekezőreakcióként kollagént kezd el termelni, épp úgy, ahogy a napfényre védekezésként pigmentálódással reagál, vagyis barnul.
A bőr felső rétegeiben a kollagéntermelődés beindul és kitölti a rég kiürült részeket, amik köznyelven a ráncok 🙂
szeretnél ilyen gépet?
Tekints meg gépünket itt Testkezelésre:https://fogyasztogepek.hu/products-page/product-category/bbs-38-quadropolaris-5-mhz-es-radiofrekvencias-testkezelo-borfeszesito-es-zsirbonto-gep/
Tekints meg gépünket itt  Arckezelésre: https://fogyasztogepek.hu/products-page/product-category/bbs-37-bipolaris-3-mhz-es-radiofrekvencias-arc-es-testkezelo-borfeszesito-gep/
Thermage Mátrixpontos Rádiófrekvencia****
Hasonlóan a rádiófrekvenciához ez a technológia is kollagéntermelődést vált ki, de azzal a nagy előnnyel, hogy hatványozott intenzitással serkenti a kollagéntermelődést a bőrben, ráadásul a bőr összes rétegében!  Ezáltal Azonnal kifejti a hatását, rögtön a kezelés után, ráadásul sokkal tartósabb a “sima” rádiófrekvenciánál! Gyakorlatilag háromszor olyan hatékonyan ránctalanít és hosszú hónapokig megmarad egy pár alkalmas kezelés eredménye.
Most ráadásul Fantasztikus csomagajánlatunkban megveheted ezt a gépet, ahol egy Ultrahangos gépet is adunk hozzá, ha hatóanyaghoz ragaszkodna a vendég, illetve ultrahang zselé is jár ajándékba + 50.000 Ft vásárlási utalvány!
Ne habozz, rendeld meg most az alábbi linken:
Tekints meg gépünket itt Arc- és testkezelésre: https://fogyasztogepek.hu/products-page/product-category/bbs-28-thermage-iv-matrix-pontos-radiofrekvencia-az-anti-aging-technologia-jovoje/

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273