Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

Emlékszem rád! (Avagy nem felejtettelek el…)

Olyan jól esik, amikor valaki egyszer csak azt mondja neked, hogy “De hát én emlékszem rád. A minap is épp rólad beszéltem valakinek…”

Az emberben felcsillan a Maslow Piramisból jól ismert fontosság érzése és máris jobban érezzük magunkat annak a személynek köszönhetően, aki megállított minket.
Na de mi van azokkal az emberekkel, akik nem hívtak minket már 5 éve és az “állítólagos barátjuknak” tartanak. Ők kevésbé szimpatikusak, vagy épp enyhén neheztelünk rájuk, hiszen nem hívnak, nem jutunk eszükbe, nem érdekeljük őket, számukra nem vagyunk fontosak. Vagy mégis! Csak épp nem kommunikálják.
Beszéltek rólunk valakinek előző héten. Eszükbe jutott pár régi közös emlék, amin jót mosolyogtak utólag is az előző hónapban… csupán annyi a különbség, hogy nem hívtak fel, vagy üzentek ránk azzal, hogy “hé, emlékszel milyen jó volt együtt, amikor….”
Mire akarok kilyukadni:
Ha valakivel éreztetjük, hogy emlékszünk rá, hogy eszünkbe jutott, hogy néha gondolunk rá, az pozitív érzéseket fog felénk táplálni.
Legalábbis sokkal pozitívabbat, mint azok, akikkel nem közöljük, hogy igenis eszünkbe jutottak.

Hogy lehet ezt a tényt a szépségipari “vendéglátás” terén hasznosítani?

Nos írjuk fel a vendégeink nevét, telefonszámát, email címét és a minimum hogy legalább havi rendszerességgel küldjünk nekik egy hírlevelet, hogy egyáltalán lássák: Élünk! Szolgáltatunk, nyitva vagyunk, várjuk szeretettel.

Telefonszám: Üzenjünk nekik névnapkor, nagyon jól fog esni nekik.
Hívjuk fel 1-2 havonta, ha már rág nem láttuk.
Szia, épp csak eszembe jutottál. Hogy vagy? Minden rendben? Ez remek, ha bármikor szükséged van 2 jó fülre és egy klassz kezelésre, tudod hol találsz 🙂

Máris beljebb vagyunk egy Néma gyerekhez képest 2 dologgal:
1 – Jól eső érzést adtunk neki: Eszünkbe jutott. Fontos számunkra.
2- Tudattuk vele: Szívesen várjuk, ha jönni szeretne hozzánk.

Hány olyan eset van, hogy eszedbe jut egy bolt, vagy egy szolgáltató és arra gondolsz: Vajon működik még? Vajon létezik még? Vajon még ezzel vagy azzal foglalkozik? Sokszor elfelejtjük vagy elveszítjük a számát, pedig szükségünk lenne rá, például egy jó vízvezeték szerelőre.

Remélem érthető a példa és remélem ezentúl időről időre felhívjátok a rég nem látott ügyfélkörötöket, hogy megkérdezzétek, minden oké e.

+ Remélem küldtök hírlevelet néha 😉

Sok Sikert és Visszatérő vendégeket!
Beauty Solutions & Beauty Body System

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273