Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

 A legjobbat, vagy semmit?

A legjobbat, vagy semmit?

Ez aztán a maximalista hozzáállás.

Sokszor hallhatjuk ezt. A legjobbat vagy semmit. avagy: Vagy csinálj jól valamit, vagy sehogy.
Nos ezzel egyet is lehet érteni, meg nem is.
Amiért egyet értünk vele:
Az ember törekedjen mindig a minőségi szolgáltatásra. Akkor fognak visszajárni a vendégek, ha minőséget kapnak, ha valamit jól csinál a szolgáltató. Minőségi kezelés, minőségi kiszolgálás, jó ár-érték arány = visszatérő vendég.
Ez tiszta sor.
De valamit mindenki elfelejt. Mégpedig azt, hogy valahonnan el kell indulni.
Nem vehetjük meg rögtön a világ legdrágább, legjobb gépeit, hatóanyagait, bútorait, képzéseit.
Az emberek 99 százalékának egyszerűen erre nincsenek meg a forrásai.
Amit tehetünk ilyenkor az az, hogy nem akarunk mindent egyszerre lenyelni.
Először vegyünk pár gépet (akár egyetlen egyet) és azokból sem a legdrágábbat – viszont törekedjünk rá, hogy a hatása jó legyen, eredményes legyen. Hatóanyagokból vegyünk olcsóbbat, de azért jobbat és abból is csak pár alkalomra valót. Így már biztosak lehetünk abban, hogy az eszközeink hatékonyak lesznek, viszont nem feneklettünk meg az anyagi csődben már a nyitás előtt. És ha ez megvolt, akkor tegyyük meg azt a maximálsita lépést, amit sokan elfelejtenek, akik sok-sok millióért vesznek gépeket. Ez pedig az, hogy adjunk ötcsillagos szolgáltatást*****

Ne létezzen nálunk odaadóbb, etikusabb, korrektebb, pontosabb, türelmesebb, hozzáértőbb és kedvesebb szolgáltató a Földön. A szolgáltatásunk emberi minősége nem kerül pénzbe, csak elhatározásba. Határozzuk el, hogy úgy fogjuk kezelni a hatékony, de közép-árkategóriás gépünkkel a vendéget és úgy fogjuk kezelni a szintén hatékony, de közép-árkategóriás hatóanyagunkkal a vendéget, mintha Dubai legelőkelőbb esztétikai szalonjának legelőkelőbb vendégeit szolgálnánk ki.
Kezeljünk minden vendéget úgy, mintha Erzsébet Királyné lenne és a kezelésünket élőben közvetíti az egész világon minden TV csatorna.

Ha így teszünk, egyszerűen észrevétlenné válik az, hogy nem a gépek vagy hatóanyagok Ferrarijával dolgozunk, hanem csak a Toyotájával, mert úgy fogjuk vezetni azt az autót, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Olyan eleganciával, finomsággal, hozzáértéssel, tisztán és szabályosan, mintha csak Vilmos herceg sofőrje lennénk és szintén – az egész világ a mi munkánkat közvetítené.

Ha ilyen a hozzáállásunk, szinte mindegy, hogy milyen márkájú vagy áru géppel, vagy hatóanyaggal dolgozunk à a vendégnek le fog esni az álla és vissza fog jönni, sőt ajánlani fog minket.

Sok sikert és visszatérő vendégeket!

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273