Gépek Szépségápoláshoz

Gépek a biztos fogyáshoz

Hírlevél feliratkozás

A látszat csalhat az előnyödre is, vagy a hátrányodra is – kiderül hogyan

Számtalan felmérés bizonyította már a múltban, hogy az emberek hajlamosak társításokra, képzet társításokra. Az emberi agy próbál mindent leegyszerűsíteni, hogy képes legyen befogadni azt a tonnányi információt, amit minden másodpercben be kell fogadni.
Kezdve onnan, hogy milyen illatot dekódol, azon át, hogy mennyire kell a testedet egyensúlyban tartania, mit látsz, milyen színeket, mi jelent veszélyt, milyen motorikus mozgást kell végezz, ha dudál egy autó amikor épp lelépnél a járdáról… és ezek olyan dolgok voltak, amiket tudatosan nem is érzékelünk, de az agyunk információt kapott és dolgozott fel a másodperc töredéke alatt.
Nincs ideje kombinálni. Egyszerűen nem teheti meg. Ha lelépünk az úttestre és dudaszót hallunk, megrezzenünk. Mindegy honnan jött, ránk dudáltak e, vagy a dugóban áll valaki – az agyunk nem kezd el komolyabban elemezni. ösztönösen társít.

Ugyanez történik akkor is, mikor belépünk egy helyiségbe, ahol valamit el akarnak adni nekünk. Ha a helyiség roskadozik, büdös van, kellemetlen a hőmérséklet, nincs levegő, régi, lelakott állapotú… akkor milyen árakat fogunk társítani az adott helyhez?
Magas árakat, vagy alacsony árakat?
Magas minőséget társítunk hozzá, vagy alacsony, rossz minőséget?
Szívesen leszünk ott, vagy inkább angolosan távoznánk?

Ellenben ha egy helyiség, jól rendezett, tiszta, kellemes hőmérsékletű, letisztult, elegáns, kellemes hangulatú, jó illatú, minőségi anyagokkal és eszközökkel felszerelt…
akkor magasabb árakat társítasz hozzá, magasabb minőséget, profizmust és megelőlegezett bizalmat.

Mit akarok ezzel mondani?
Azt hogy nem kérhetsz el átlagos, vagy átlagon felüli árakat a szolgáltatásaidért, ha átlag alatti környezetben vagy. (ez amúgy rád is igaz – ápoltság, ruha, ha dohányzol, akkor a cigi szag -Isteni a vendégnek egy arcmasszázs közben egy hamutartót szagolni (átéltem egyszer) – stb…)

Ellenben ha eleve átlag feletti környezetet biztosítasz.
Jól ápolt szalon. minőségi bútorok, eszközök, letisztultság, elegancia, kellemes zene, kellemes illat, jó környezet, ápolt szakember….
A potenciális vendéged azonnal azt társítja hozzád, hogy te profi vagy és minden bizonnyal magasabb árak lesznek, mint egy lepukkant helyen, de ez normális és érthető!

Szóval ha úgy véled van hova fejlődni, akkor kezd el már ma.
Ha mást nem legalább egy alapos takarítással, régi cuccok kidobálásával, elszáradt virágok szemétbe vetésével, egy illatosító beszerzésével.
Legalább ezzel.

Minél igényesebbek vagytok, annál igényesebb és fizetőképesebb vendégeitek lesznek.
és megsúgom még az is ki fogja fizetni az átlag (feletti) árat, aki eddig a kevesebbhez volt szokva.
Sok Sikert és Visszatérőm Vendégeket!

Testkezelő gépek

Fogyasztógépek +

Szépségápoló gépek

Szépségápoló gépek +

Kiegészítők

Kiegészítők +

Információk

Kovács Gergely,

Beauty Body System

Telefon:+36 30 524 4861

email:
info@fogyasztogepek.hu
vagy
fogyasztogepek@gmail.com


Bankszámlaszám:
Beautyrobic Kft. (OTP Bank) 11702043-21438273